Blog

view:  full / summary

Voetclinique Corona update

Posted on March 16, 2020 at 4:40 AM

Beste klanten, 

Bij Voetclinique gelden aangepaste regels vanwege het coronavirus en de landelijk getroffen maatregelen. 

Heeft u klachten als: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? dan kan de behandeling helaas niet plaatsvinden. 

Heeft u geen klachten? 

Houdt u zich dan aan de volgende belangrijke hygiëne voorschriften:

- Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog

- Schud geen handen

- Probeer zo min mogelijk oppervlakten aan te raken in de praktijk


Maatregelen die Voetclinique neemt: 

- Ontvangst met mondkapje en handschoenen

- Bij binnenkomst wordt u vriendelijk verzocht uw handen te reinigen met de door mij aangereikte handgel

- Veel gebruikte oppervlakten: trapleuning, deurklink, pedicurestoel, etc. worden na ieder bezoek extra gereinigd


Koningsdag: tijd voor een royale pedicurebehandeling

Posted on April 26, 2019 at 8:00 AM

Morgen is het weer zover koningsdag 2019


Als u morgen de hele dag gefeest heeft is het misschien tijd om volgende week de voeten eens een koninklijke behandeling te geven. 

Voetclinique denkt graag met u mee, het verwijderen van eelt, eksterogen, ingroeiende nagels of gewoon een relaxende behandeling?


Neem direct contact met ons op via [email protected] of 06-43046050

Het verwijderen van een eeltpit

Posted on April 19, 2019 at 6:20 AM

In dit artikel wordt uitgelegd wat een eeltpit is, wat de symptomen zijn en hoe Voetclinique het voor u kan oplossen.


Wat is een eeltpit? 

Een eeltpit is een ophoping van eelt op een plek. Deze ontstaat vaak door wrijving waardoor er veel huidcellen op een plek worden aangemaakt. De laag zorgt voor een beschermend plekje zodat de voet bestand is tegen de wrijving. Uiteindelijk hopen er zoveel dode huidcellen zich op dat er een flink laagje ontstaat. Als deze eeltlaag niet verder naar buiten kan groeien door verdrukking gaat deze naar binnen groeien, zo ontstaat de eeltpit. 


Hoe herken ik een eeltpit?

Een eeltpit is op de voet te vinden als een bobbel. Deze bobbel voelt vaak hard en droog aan en heeft een donkergele kleur. Als de eeltpit wat ergere vormen heeft aangenomen dan is deze plek vaak ook gevoellig. In dat geval is het hoog tijd deze te laten verwijderen. 


De oplossing

Voor uw bezoek aan Voetclinique kunt u aangeven waar u last van heeft. Voetclinique zal u dan adviseren in de juiste behandelmethode. Een eeltpit zal allereerst weggesneden worden. Waarna de overgebleven plekken worden weggehaald met een frees. De gezonde huid zal hierdoor nooit aangetast worden. Na uw bezoek zal u geen last meer hebben van de eeltpit!


Graag tot ziens, [email protected] - 0643046050


5 redenen voor een pedicure bezoek

Posted on April 12, 2019 at 6:25 AM

"Eelt verwijderen... kloven behandelen...  ingroeiende nagel behandelen...  likdoorn verwijderen... schimmel behandelen..."


Je zou denken dat dit de enigste redenen zijn voor een pedicurebezoek, maar niets is minder waar. Een pedicure kan zoveel meer voor je betekennen dan alleen de medische kant. 


1. Persoonlijke verzorging 

ons haar en gezicht krijgt bijna dagelijkse verzorging, voeten worden echter vaak vergeten omdat ze zitten weggestopt. Maar bedenk u ook eens goed wie er elke dag voor zorgt dat u van a naar b kunt lopen, wie u al die trappen op helpt en ervoor zorgt dat u stevig in uw schoenen staat. precies, uw voeten, verdienen deze dan ook niet een goede verzorgende behandeling


2. Relax momentje

Het is niet alleen goed voor uw voeten maar ook voor uzelf, na een drukke week even rustig onderuit kunnen zakken in zo'n stoel en genieten van een heerlijke pedicure behandeling kan nooit kwaad. Kunt u ook niet wachten? kijk dan snel op https://www.voetclinique.com/contact" target="_blank">http://https://www.voetclinique.com/contact om een afspraak te maken. 


3. open schoenen

Als dan eindelijk de slippers weer aan mogen wil je natuurlijk wel een beetje verzorgde voeten hebben. Je voeten zitten heel de winter opgesloten in stevige dichte schoenen, dit zorgt voor een verdikking van de hoornlaag ook wel eelt genoemd. hoewel het ook als een beschermlaag wordt gezien is het geen fraai zicht in een paar slippers.


4. nagelverzorging 

Ik hoor u denken: -ik kan mijn eigen nagels toch gewoon knippen- Dat klopt inderdaad, de verzorging van nagelriemen en het bijvijlen van die nare hoekjes is iets wat u zelf niet zo makkelijk kan. Voetclinique kan dit met veel gemak voor u doen. Zo zien ook de nagels er in de slippers weer netjes en verzorgd uit.


5. Algemene controle

Het kan zijn dat u nergens last van heeft, toch zal voetclinique altijd even kijken of er geen complicaties zijn die voortijdig al opgeslost kunnen worden. Kunt u niet wachten om een afspraak te maken? mail dan meteen naar [email protected] of bel/app naar 06-43046050

Privacy policy

Posted on May 25, 2018 at 12:10 AM

In onze privacy verklaring leggen wij u uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel. Ga naar de pagina privacy verklaring.

VAKANTIEPLANNEN?

Posted on May 9, 2017 at 11:00 AM
Onbezorgd op vakantie? Plan snel een afspraak in bij Voetclinique en laat je voeten eens heerlijk verzorgen.

Lente!

Posted on April 12, 2017 at 3:45 PM
Lekker op blote voeten lopen? Laat ze eerst eens deskundig verzorgen bij Voetclinique. Plan snel een afspraak in.

Carnaval!

Posted on January 30, 2017 at 4:55 PM
Alaaaaaaf........ Hossen, springen, dansen tot in de late uurtjes... zorg dat Uw voeten er klaar voor zijn. Gun Uw voeten een deskundige pedicure behandeling bij Voetclinique en het feest kan beginnen!

Kerst

Posted on December 13, 2016 at 3:50 AM
Plan uw afspraak tijdig in want onze praktijk is in de kerstweek gesloten.

Heerlijke winter.

Posted on November 26, 2016 at 12:30 AM
Ook in de wintermaanden verdienen Uw voeten aandacht. Door het gebruik van centrale verwarming en het dragen van dichte schoenen kunnen de voeten uitdrogen en ontstaat er overmatige eeltvorming, kloven en/of droge hielen. Een pedicurebehandeling is juist dan een heerlijke verzorging voor Uw voeten. Kado tip! een kloven voet crème of hand en voet crème van Courtin met tea tree olie!

Rss_feed